Arkiv

Paljetter och posters.

IMG_0347

IMG_0348

IMG_0350

IMG_0346

Det är inte ofta, men ibland får även lite paljetter och glitter sin plats i garderoben, och ni som följer mig på Instagram (@trettiosjukvm) har redan sett denna lilla discokula som är härifrån! Kan ju pigga upp vilken trött vinterkväll som helst!

I hörnet vid spegeln ser ni också ett litet hopplock av bland annat tapetprover men mestadels rullar med diverse olika posters som inte riktigt har någon plats (just nu) på väggarna. Tycker det kan vara fint att få låta rullar med posters stå framme faktiskt, antingen såhär i någon påse man tycker om, eller i en stålkorg eller liknande.

Och ja, det där Monstrea- bladet skäms ju inte för sig. Riskerar att åka ut när hyacinterna åker in…

Bilder: trettiosjukvm

Min sommar 2014.

Ja som ni vet tog jag ett litet sommaruppehåll här på bloggen, men nu är den up and running igen och jag hoppas ni är med mig?!

Så hur blev sommaren? Ni som följt mig på Instagram (@trettiosjukvm) vet ju lite hur den sett ut, men om jag ska summera den lite enligt bilderna ovan så infattade min sommar…

1. Så lite tid i stan som möjligt. Men när jag varit där, har jag bland annat njutit av min favoritgata Magasinsgatan som aldrig gör mig besviken //2. Långa härliga dagar ute hos mina föräldrar på Orust, med många kaffekoppar ute på altanen. Mitt paradis. Där luften är lite lättare att andas och där tiden försvinner utan att man förstår hur. // 3. Jag har frossat i jordgubbar. Och allt annat smarrigt också för den delen, som om det inte funnits någon hejd på mig, underbart! // 4. Väskan har packats. Och packats upp. För att sedan packas igen. Bland annat blev det en sväng till Tylösand, som alltid blir lika lyckat, tack alla som var med! // 5. Kvällar vid havet. Räkor på klipporna. Ett dopp när det börjat bli mörkt. Det är de stunderna jag ska tänka på en grå dag i november, när man undrar om det någonsin blir ljust igen // 6. Har, som alltid, försökt tillbringa så mycket tid jag bara kan ute på havet, bland salt och tång. // 7. Ett par fantastiska dagar i Barcelona med en fin vän, där vi såklart skålade i massvis med god cava (kan varmt rekommendera ”cavahålan” Can Paixano!) // 8. Lata dagar och sena mornar, med kaffe i sängen och inga måsten. // 9. En resa till Köpenhamn hanns det med också, den där stan som jag så gärna hade kunnat flytta till! Mer från både Köpenhamn och Barcelona kommer snart…

Det var det! Hoppas ni också haft en fin sommar! Ska faktiskt bli mysigt med höst snart ändå, allt har sin charm…

Bilder: trettiosjukvm

Den blomstertid nu kommer.

Jag önskar er en fantastisk sommar, och hoppas på att vi får en lika fin som förra året! Ska spendera så mycket tid jag bara kan med de som betyder mest, gå barfota på solvarma klippor, äta alldeles för mycket jordgubbar med mjölk till frukost, gå upp tidigt på morgonen för att fiska makrill med pappa, promenera på kullerstensgatorna och äta tapas i Barcelona, glömma av tiden, skaffa nya fräknar, dricka vin till en solnedgång, sova länge, promenera över ängarna, fiska krabbor med syskonbarnen, andas frisk luft, komma hem när solen går upp, äta räkor på en brygga och gömma mig under täcket när det regnar.

Med det sagt, vill jag även säga att det blir en liten paus här under tiden. Känner att jag vill hinna göra allt det där ovan och ladda ny energi och inspiration till att komma tillbaka igen, med nya krafter! Kommer fortfarande finnas på Instagram @trettiosjukvm !

Njut av sommaren nu, så syns vi snart igen!

Kram F.

%d bloggare gillar detta: