Sunday lovely sunday.

En såhär lugn helg var det ett tag sen jag hade. Har mest strosat runt, promenerat bland löv och höstfärger, ätit gulaschsoppa i en liten stuga med vänner, tvättat i mängder, röjt i källaren, bakat bröd, spenderat alldeles för många timmar raklång i soffan med regnet utanför… Med andra ord en riktigt mysig hösthelg och energiboost, tack för det!

När jag spenderar tid hemma blir det ofta att jag flyttar om, att flytta på saker är tydligen lite av en hobby för mig… Och det kan faktiskt göra en så stor skillnad! Så dagens inredningstips är att använda er utav det ni redan har hemma. Behöver ni en förändring så spring inte ut och köp nytt det första ni gör, plocka undan och plocka fram saker som kanske fått stå i skåpet ett tag, byt platser på växterna och ljusen, gör nya stilleben, tänk om! Det gör faktiskt stor skillnad och kan på ett enkelt sätt kännas som nytt! Så det får bli mitt lilla tips till er idag…

Hoppas ni haft en underbar helg fina ni, och tack för att ni läser!

Bild: trettiosjukvm

Annonser

2 thoughts on “Sunday lovely sunday.

  1. Vad är det den där växten heter? Stod å spanade på en i en blomsteraffär men det stod inget namn och glömde fråga sen. Vore toppen om du visste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: