Moodboard.

cq5dam.web.648.365

H&M har i samarbete med H&M Design Award 2014´s vinnare Eddy Anemian tagit fram en ny kollektion som kommer att dyka upp i några få utvalda butiker 23 oktober. Här ovan ser ni några av de plagg som ingår i kollektionen, och även fast jag kanske inte skulle lyckas bära upp den så tycker jag kjolen ser helt fantastisk ut! Visst gör den?

5510aaa4f503c42ec74f56173ac4d454

Glöm aldrig av att ha drömmar. Jag har alltid lärt mig att det viktigaste är inte att alla drömmar slår in, det absolut viktigaste är att du skapar dom. Ni skulle bara veta hur många jag har, stora som små, stående som tillfälliga. Men alltid, alltid, har jag en massa drömmar uppsatta… och om så bara hälften slår in så är jag lycklig,  jag vill aldrig vara utan dom! Så det är bara det jag vill säga, glöm aldrig av dina drömmar, bara känslan av att de faktiskt kan slå in en dag är ju pirr-i-magen-framkallande! Eller hur?

4e68a8815e75220f22e30de219e0b9af

Får det lov att vara lite handtillverkad porslin från Italien? Yes please! Dessa, Maiolica Spruzzi, som finns på Artilleriet tycker jag är superfina! Jag anar även en viss trend bland porslin nu, är det inte mycket mer färger och mönster nu, liknande ovan? Eller är det kanske bara jag och min saknade expertis gällande porslin? Oavsett, så fint! Och som det står på Artilleriets webshop; ”Det gröna prickmönstret sprutas på med särskild teknik för hand vilket gör varje produkt unik”, sånt uppskattas, unikt ger jag tummen upp till!

8b5f17a0089116106c028f7f45a3ab65

Hösten är här! Och jag erkänner, jag älskar det! Hur mycket mitt hjärta än slår lite extra för salta kvällsdopp, solvarma klippor, jordgubbar med glass och dagar där solen aldrig går ner… så trivs jag faktiskt med hösten! Har dock alltid samma garderobskrig vid varje årstidsskifte, och står mest och glor in bland lådor och galgar på morgonkvisten, och då behövs inspiration… och bästa källaren till det just nu stavas Pinterest. Min mapp ”Style” besöks flitigt när jag tycker att jag inte har ett enda plagg, och bland annat ovan tycker jag är snyggt nu till hösten!

TH-14-38-MI-11_5_301101

Höst var det ja… och vad passar bättre då än ett nytt doftljus? Tycker det faktiskt kan vara lite svårt att hitta bra doftljus (som inte kostar en tusing) som faktiskt doftar gott, men är lite sugen på att testa någon av dessa nya från & Other Stories! Har ni testat någon, vad tycker ni? Bra köp? En sak vet jag iallafall redan nu- snygga är de, och snygga förpackningar älskar jag ju!

2 tankar om “Moodboard.

  1. Jessie skriver:

    Ja, supersnygg kjol! Dessutom fantastisk pinterestmapp, tack för all höstinspiration! Jag blir liksom alldeles handfallen och paralyserad så fort jag ska klä mig för en ny årstid, hur var det liksom man klädde sig? Så tack tack :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: