Bloggforum och sommarplaner.

Förutom att jag är ganska trött på det här gråa vädret som Göteborg levererar så är allt ganska så fint just nu! Tycker tiden springer iväg alldeles för fort bara, tanken på att det är midsommar om ca en månad redan är ju nästan chockerande. Det var en riktigt snäll vinter vi fick, det måste jag säga. Sen att jag flydde landet till fantastiska Mexico i två veckor gjorde ju inte saken sämre.

Men annars ser jag fram emot det Bloggforum som ska pågå i helgen, som duktiga Frida Ramstedt, Trendenser, står bakom. Vi är ett stort gäng inredningsbloggare som blivit inbjudna och som ska träffas söndag- måndag för föreläsningar, workshops, gruppsnack och annat härligt! Ser verkligen fram emot det då jag tror det kommer bli väldigt lärorikt och roligt! Ska du också dit kanske..? Isåfall ses vi!

Annars då? Jorå! Det är ganska mycket nu faktiskt. Maj är galen men underbar, en massa roligt som händer! Juni likaså, då det blir sommarkonsert med härliga Håkan, midsommar (som jag älskar!), och så börjar ju sommaren på riktigt då! Sen blir jag hela 28 i juni, bara en sån sak.

Bild: trettiosjukvm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: