Posada Margherita.

Jag har ju redan tipsat er om Coqui Coqui från när jag var i Mexico. Men det stället som jag föll för ännu mer, i samma sekund jag kom dit, var Posada Margherita, även det i Tulum.

Ett ställe som verkligen fick min kamera att gå varm då jag såg fina bilder i allt jag lade ögonen på. Det är fantastiskt mysigt med perfekt läge rätt på stranden. Ägs av en väldigt trevlig italienare som även äger Circolo 45 i New York (det bästa av två världar? Lucky guy…!) När vi inte mumsade i oss hemmagjord (fantastiskt god!!) pasta eller beställde in en kula chocolate gelato så låg vi raklånga på de vita träbäddarna, så nära havet att vi nästan doppade i tårna. Till det världens härligaste soundtrack- ljudet av vågorna. Avkoppling deluxe.

Låt mig säga som såhär… Jag fann mitt paradis. Utan tvekan. Älskade allt med det här stället, från maten och läget till personalen och inredningen. Det var perfekt att utgå från det här stället för att, lagom till när solen gick ner, promenera bort på stranden till Coqui Coqui, underbara Casa Banana eller Casa Jaguar (missa inte deras fisk med passionsfrukt och getost!). Även omtalade Hartwood ligger här i krokarna.

Tio poäng till Posada Margherita, det stället fångade verkligen hela mitt hjärta, ett paradis!

 

Bilder: trettiosjukvm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: