Tapetfrukost.

Boråstapeter i samarbete med Valentin & Byhr bjöd in ett gäng bloggare en väldigt trevlig tapetfrukost imorse. Morgonen startade med att det bjöds på juice från Juicekällan och frukost från På Kanelen, och sedan visade Boråstapeter deras nya kollektion Poetry. I nya kollektionen har de samarbetat med bl.a. enormt duktiga kalligrafen Ylva Skarp till deras mönster, och även hon var på plats. Vi fick kika på de nya tapeterna och även testa på att skriva med kalligrafi, som visade sig inte direkt vara det lättaste, men så roligt!

En väldigt trevlig morgon, så tycker jag alla onsdagar ska starta!

Bilder: trettiosjukvm

4 tankar om “Tapetfrukost.

  1. Lisa skriver:

    Hej! Jag gillar verkligen din stil och tycker att din blogg är farligt inspirerande :) Jag har en lite fånig fråga kanske… Men hur har du ”gjort” för att bli bjuden till såna här events? Har du på något sätt påverkat det själv eller är det ”bara” genom bloggen du blivit uppmärksammad?

    • trettiosjukvm skriver:

      Hej Lisa! Åh tack, vad glad jag blir! :) Absolut ingen fånig fråga! Jag har väl inte gjort så mycket, om du tänker på detta eventet så var det ju ett event för just bloggare. Sen var det även bla en vän till mig som styrde upp den här tapetfrukosten! Hoppas det gav dig ett någorlunda svar :) Kram på dig, kul att du läser!

  2. […] med mig en goodiebag från tapetfrukosten jag var på i onsdags. Den var full av fina saker, nästan roligare än […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: