En bättre torsdag.

Snart har jag jobbat klart första veckan efter semestern, och jag vet verkligen inte vart dagarna tagit vägen. Tiden har bara susat förbi, och jag har försökt vänja mig vid att bara kliva upp på morgonen igen och få till min vardag.

Igår höll jag kvar greppet om sommaren lite extra, och drack drinkar med ett gäng härliga vänner på nya tillskottet Barabicu. Jag är redan kär i det stället, men det förtjänar ett eget inlägg som kommer inom kort!

Såhär såg jag ut iallafall när det var dags att surpla Hallon Mojito i kvällssolen! Och i helgen är det dags att lämna stan igen…

Bild: trettiosjukvm

Annonser

2 thoughts on “En bättre torsdag.

  1. Lisa skriver:

    Klickade mig in på din blogg för ett par veckor sedan – och är sedan fast! Du visar en härlig blandning av allt och det är verkligen kul att få se lite Gbgpärlor och din snygga klädstil – vilket härleder min nästa fråga – vad är det för snygga skor du har på dig på fotot ovan? :)

    • trettiosjukvm skriver:

      Åh men tack Lisa, jag blir så glad av att höra det! Vad härligt att du tycker om min blogg, jag hoppas du fortsätter läsa! :) Mina skor är från H&M, och köptes för ett tag sedan men det kan tänkas att de finns kvart fortf! De fanns även i svart :) Hoppas du hittar dig ett par! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: